Enthousiaste bijdrage Rob Schellekens op Nieuwe Energiedag Oost-Nederland

Aan Rob Schellekens is dat wel toevertrouwd: een enthousiast verhaal vertellen. In een gloedvolle presentatie op de Nieuwe Energiedag Oost-Nederland gaf hij een inspirerend overzicht van de waterstof-ontwikkelingen in Nederland en omliggende landen. Goede mogelijkheden liggen bij het zogeheten Biohythaan: een mix van aardgas en waterstof. Proeven hiervoor zijn al uitgevoerd op de Waddeneilanden. Het klimaatvriendelijke gas is straks wellicht goed te maken vanuit de resultaten van het INTERREG BioTecH2-project. Hij liet dan ook beelden zien van de installatie in Steinfurt. Klik hier voor de presentatie (in NL).

De Nieuwe Energiedag Oost-Nederland wordt jaarlijks georganiseerd door BEON in samenwerking met de provincie Overijssel en met de kernpartners van het programma Nieuwe Energie Overijssel. Een volledig verslag is te vinden op de BEON-website.

Schreibe einen Kommentar